Oranjerie 25 jaar!

Winkelcentrum Oranjerie viert feest! Op 5 oktober bestaan we 25 jaar en dat gaan we vieren tijdens de Oranjerie Feestweken!


Vier je mee? Met een optreden van Kay van der Voort, leuke acties in iedere winkel, gratis make-overs, winacties, shoppen met Moderosa en nog veel meer. Lees snel verder voor het volledige programma!

FEESTWEKEN PROGRAMMA:


 

Zaterdag 5 oktober

De Feestweken worden afgetrapt op onze verjaardag op zaterdag 5 oktober. Ben jij ook jarig in oktober? Dan nodigen wij jou plus een introducee uit als speciale gasten op ons verjaardagsfeestje. Ook als je niet jarig bent ben je van harte welkom om het feestje te komen vieren met een optreden van Kaj van der Voort, taart, feestelijke (win-)acties in elke winkel en tal van leuke activiteiten!

 


Woensdag 9 oktober

Het is feest voor groot en klein. Op woensdag 9 oktober is de aftrap van de Oranjerie Kidsclub samen met Elsa en Olaf! Ontmoet Elsa en Olaf, ga met hen op de foto en maak kans op kaartjes voor de gloednieuwe Frozen film die vanaf november in de bioscoop is.

 


Zaterdag 12 oktober

Op zaterdag 12 oktober is de Fashion & Beautydag. Een dag vol van GRATIS haar-, make-up en nailstyling en speciale handmassage van The Body Shop, fashion- en beautyadvies, de leukste nieuwe collecties en de influencer Moderosa! Wil jij kans maken op een volledige make-over door Moderosa met een shoptegoed ter waarde van € 800,- ? Schrijf je dan snel in!

 


19 oktober t/m 27 oktober

De herfstvakantie wordt een echte ontdekweek in de Oranjerie! Vanaf 19 oktober kun je een week lang jouw ontdekkaart ophalen en een speurtocht doen door het winkelcentrum. Heb je alle vragen beantwoord dan krijg je een leuke gadget én maak je kans op een van de vele prijzen zoals een skateboard of tickets voor een pretpark of de dierentuin!

Houd je van avontuur en actie? Kom op zondag 20 oktober naar de Oranjerie en beklim de 8 meter hoge klimwand! Heb je de top behaald? Vier jouw overwinning een haal je trofee op bij [winkel]. Op woensdag 23 oktober zijn er échte reptielen in het winkelcentrum! Durf jij ze aan te raken, vast te houden of zelfs een stoere foto te maken met een van de dieren? Ook is op deze dag de WNF aanwezig. Ga op de foto met de bekende WNF panda, ontvang leuke gadgets en coole gastlessen!

Binnenkort meer informatie!

 


Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details