Oranjerie 25 jaar!

Winkelcentrum Oranjerie viert feest, want de Oranjerie bestaat 25 jaar!

Tijdens de maand oktober vierden we de Oranjerie Feestweken. Bekijk hier een terugblik op alle leuke feestjes!

Zaterdag 5 oktober

Afgelopen zaterdag 5 oktober vierden we ons zilveren jubileum: Winkelcentrum Oranjerie bestaat 25 jaar! Voor ons verjaardagsfeest hadden we via onze Facebook-pagina vijftig mensen uitgenodigd inclusief introducee die ook jarig zijn in de maand oktober. Zij werden verwelkomd met leuke cadeautjes van onder andere Holland & Barrett, The Body Shop en Villa Chocola, koffie of thee en natuurlijk een lekker stuk verjaardagstaart van Bakker Bart.

Na een mooie speech van wethouder Sandmann en de onthulling van de gloednieuwe bank op het middenplein van het Winkelcentrum was er een optreden van Kaj van der Voort, bekend van B-Brave. Kaj kwam niet alleen optreden, hij nam ook de tijd om op de foto te gaan met al zijn fans!

Ook de rest van de dag was erg feestelijk en gezellig met taartjes en leuke winacties in iedere winkel. We bedanken de winkeliers voor het beschikbaar stellen van alle leuke cadeaus en het geslaagde feest!

Woensdag 9 oktober

Op woensdag 9 oktober was het zover: Elsa & Olaf kwamen op bezoek in Winkelcentrum Oranjerie op de allereerste Kidsclub! Al voor aanvang waren de eerste (Elsa) prinsesjes al gespot in het winkelcentrum. Om 14.00u stonden deze 2 helden eindelijk klaar om gezellig te kletsen met de kinderen en natuurlijk op de foto te gaan!

Vervolgens mochten de kleine bezoekers graaien in de grabbelton. Daar zaten 5 x 2 bioscoopkaartjes voor de nieuwste Frozen2 film in verstopt. We wensen de 5 winnaars heel erg veel plezier bij de nieuwe film die 20 november in de bioscoop te zien is.

De eerste Kidsclub van Oranjerie was zeker geslaagd! Op naar de volgende op woensdag 23 oktober. Dan kunnen de kleine bezoekers echte reptielen ontmoeten! De Kidsclub start op 14.00u.

Zaterdag 12 oktober

Afgelopen zaterdag 12 oktober was de Fashion & Beautydag in Winkelcentrum Oranjerie. Door je in te schrijven via de website maakte je kans op een volledige make-over, een middag shoppen met influencer Moderosa en een shoptegoed ter waarde van €800,-! Ook de troostprijs voor de tweede en de derde plaats waren niet mis: waardebonnen ter waarde van €100,-!

De drie winnaressen gingen de strijd met elkaar aan tijdens een stijlopdracht. Alle drie moesten ze binnen een bepaalde tijd een outfit samen stellen. Moderosa koos vervolgens de meest fashionable outfit en de gelukkige winnaar!

Niet alleen deze drie dames werden in de watten gelegd, ook alle andere bezoekers van Winkelcentrum Oranjerie. Met gratis haar-, nagelstyling en visagie van De Beautyfabriek uit Apeldoorn en handmassages van The Body Shop was het een heerlijk verwendagje!

Woensdag 23 oktober

Op woensdag 23 oktober was er weer een Oranjerie Kidsclub. Er waren échte reptielen in het winkelcentrum waar je naar kon kijken, ze aan kon raken en - voor de echte waaghalzen - zelfs vast kon houden! Ook was het WNF aanwezig. Naast dat je er terecht kon voor informatie over de WNF Rangers kregen kinderen stoere WNF tatoeages en kon je knuffelen met de WNF panda!

Niet alleen op deze woensdag maar tijdens de gehele herfstvakantie was er extra veel pret voor kids in Winkelcentrum Oranjerie. Kinderen konden de hele week een speurtocht doen door het winkelcentrum op zoek naar stoere dieren!

Herfstvakantie 19 t/m 27 oktober

De herfstvakantie was de Ontdekweek in Winkelcentrum Oranjerie. Gedurende de gehele week konden kinderen een speurtochtkaart ophalen bij ANWB, Name It of Bever en een speurtocht doen door het winkelcentrum. In alle deelnemende winkels zat een dier verstopt. Op de kaart kon worden ingevuld welk dier zich waar schuil hield.

Alle dieren gevonden? Dan maakte je kans op super coole prijzen! Zoals een rugzak, cadeaubonnen, kaartjes voor de Efteling en nog veel meer!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details