Prijzenfestival

Oranjerie op de Schop!

Wij werken aan het nieuwe winkelen in Apeldoorn en daardoor gaat op dit moment de Oranjerie flink op de schop! De verbouwing naar een mooier winkelcentrum willen wij met jullie vieren door middel van het Prijzenfestival. Van 20 oktober t/m 16 november ontvang je bij besteding van tenminste € 10,- in Winkelcentrum Oranjerie een voucher met daarop een unieke code. Vul de code in en zie meteen of je een van de mooie prijzen hebt gewonnen! Het prijzenfestival zal 4 weken duren en hoe vaker je komt shoppen in Winkelcentrum Oranjerie, hoe vaker je kans maakt op leuke prijzen! Benieuwd daar de prijzen die je allemaal kunt winnen? Houd onze social media kanalen dan goed in de gaten!

Jeans Centre

Winkel uitgelicht: Jeans Centre

Ben jij al ooit binnen geweest bij Jeans Centre in de Oranjerie? Grote kans dat je Victor tegen het lijf bent gelopen! Hij is namelijk een van de gezichten van de winkel op de eerste etage in het winkelcentrum.

Winkel uitgelicht: Holland & Barrett

HOLLAND & BARRETT

Wij gingen op bezoek bij Holland & Barrett. Lees hier meer over het interview.

Blijf op de hoogte!

Van alle leuke evenementen en acties in Oranjerie!Villa Chocola weer terug op oude plek!

De winkel van Villa Chocola in Oranjerie verhuist vanwege de verbouwing tijdelijk naar een ander locatie. Je vindt de winkel de komende weken tegenover Bakker Bart. Uiteraard ben je daar ook van harte welkom!

Street Art Apeldoorn zondag 1 juli

Kom je ook een kijkje nemen?

Op 1 juli 2018 is het Marktplein het decor van Street Art Apeldoorn, maar tevens voel je dit hele weekend de Urban vibes in de binnenstad. Ook in de Hoofdstraat, Marktstraat en Beekstraat is Street Art Apeldoorn AAN!!!