• *GEEF JEZELF EEN NIEUWE LOOK

  • *GRATIS MAKE-UP, HAIR & NAILSTYLING

  • *LAAT JE IN DE WINKELS VERRASSEN DOOR LEUKE ACTIVITEITEN EN VOORJAARSACTIES

Op zaterdag 20 april staat Winkelcentrum Oranjerie geheel in het teken van Beauty & Fashion. Met acties en activiteiten in iedere winkel, is er van alles te doen in het winkelcentrum! Van gratis make-overs en aantrekkelijke kortingen, tot gratis hair- of nailstyling en leuke activiteiten in de winkels. Kom deze zaterdag voor Pasen shoppen in Winkelcentrum Oranjerie en geef jezelf een nieuwe look. Naast er op je paasbest uitzien, zal er ook gezorgd worden voor lekkere paastraktaties.

Bekijk alle acties van de winkels hieronder*!

*acties zijn onder voorbehoud van wijzigingen

 

 

Kom langs bij TK Maxx en laat gratis door een nail-stylist je nagels doen. Zo zie je er op je paasbest uit! Daarnaast maak je deze dag ook kans op een giftcard van TK Maxx.

Kom je op zaterdag 20 april een nieuwe outfit scoren bij ONLY in Oranjerie? Dan ontvang je gratis een gave ONLY shopper!

Wil jij er op je paasbest uit zien? Kom dan langs in de winkel van Just a Joke. Daar zit een hair-stylist voor je klaar en geeft gratis je haar een leuke twist. Koop je daarnaast die dag iets in de winkel? Dan maak je kans op een make-over t.w.v. € 150,- met kleding van Just a Joke.

Op het Beauty & Fashion Event in Oranjerie kan je gratis je make-up laten doen door een echte visagiste in New Yorker. En als je daar toch bent, scoor je meteen een leuke paas-outfit uit de nieuwste collectie!

Koop je op zaterdag 20 april nieuwe kleren bij Name it? Dan mag je aan het 'Spinning Wheel' draaien en maak je kans op leuke prijzen zoals bijvoorbeeld een skateboard! En ken je mascotte Louie al? Grote kans dat je hem deze dag tegenkomt in Winkelcentrum Oranjerie!

Bij Noppies shop je op deze speciale dag met maarliefst 20% korting op de hele collectie (uitgezonderd basics). Dus ben je nog op zoek naar iets voor jezelf of je kleintje? Kom dan met korting shoppen!

Wist je dat ze bij The Body Shop ook een uitgebreide collectie aan make-up hebben? Daarnaast zijn de medewerkster van The Body Shop ook erg goed in het opmaken. Tijdens het Beauty & Fashion Event kan jij gratis een 10 min make-over krijgen in The Body Shop. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Schrijf je dan van te voren in bij The Body Shop.

Bij ANWB krijg je op zaterdag 20 april € 5,- korting bij besteding vanaf € 25,- (niet geldig op elektronica, boeken, gidsen, atlassen, tolvignetten, geschenkbonnen, tijdschriften en entreebewijzen). Daarnaast loopt mascotte Schavuitje die dag door het winkelcentrum en deelt hij paaseitjes en tekeningen uit. En vergeet je tekening niet in te leveren bij ANWB. De mooiste tekening krijgt namelijk een cadeautje!

Net je make-up laten doen bij The Body Shop, dan kan het schoonmaken van je bril ook geen kwaad. Dat kan deze dag gratis bij Boonstra Brillen! Daarnaast ontvang je deze dag 10% korting op de gehele zonnebrillen collectie. Komt dat niet even goed uit, nu het zonnetje zich weer vaker laat zien?

Koop 1 product, krijg 1 product gratis tijdens het Beauty & Fashion Event in Winkelcentrum Oranjerie.

Inspiratie op doen voor lente/zomer collectie? Dat kan natuurlijk in de winkels, maar uit fashion- en mode tijdschriften krijg je ook veel nieuwe ideeën! Daarom krijg je tijdens het event 20% korting op deze tijdschriften! En koop je zo'n tijdschrift? Dan maak je ook kans op een fashioncheque zodat je meteen kan gaan shoppen.

Altijd al een keer goed je make-up laten doen door een professional? Kom dan op zaterdag 20 april eens langs in Winkelcentrum Oranjerie. Voor de Zara op de 1e etage zit een make-up stylist voor je klaar en het is helemaal gratis.

Kans maken op een goed gevulde paasbrunch tas met heerlijke lekkernijen van Villa Chocola en Bakker Bart? Zorg er dan voor dat je er op tijd bij bent zaterdag 20 april, want de eerste 10 klanten* bij zowel Villa Chocola als Bakker Bart ontvangen een gratis paasbrunchtas t.w.v. € 22,50!

*bij besteding vanaf € 12,50

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details