KIDSCLUB IN DE ORANJERIE

PRET VOOR KIDS

De Oranjerie Kidsclubs krijgen in de laatste maanden van het jaar een vervolg. Tijdens de eerstvolgende Kidsclub is op woensdag 27 november zijn alle kinderen van harte welkom om Sinterklaastraktaties te komen bakken en versieren. Op woensdag 18 december vindt de Kidsclub in kerstthema plaats. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates!
In oktober zijn de Oranjerie Kidsclubs van start gegaan. Met Elsa en Olaf, reptielen, het WNF en een echte speurtocht met tal van winacties was het een groot feest speciaal voor de kleinsten!

Deze Kidsclubs zijn al geweest:

Woensdag 9 oktober

Op woensdag 9 oktober was het zover: Elsa & Olaf kwamen op bezoek in Winkelcentrum Oranjerie op de allereerste Kidsclub! Al voor aanvang waren de eerste (Elsa) prinsesjes gespot in het winkelcentrum. Om 14.00u stonden deze 2 helden eindelijk klaar om gezellig te kletsen met de kinderen, met ze te knuffelen en natuurlijk op de foto te gaan!

Vervolgens mochten de kleine bezoekers graaien in de grabbelton. Daar zaten 5 x 2 bioscoopkaartjes voor de nieuwste Frozen2 film in verstopt. We wensen de 5 winnaars heel erg veel plezier bij de nieuwe film!

Woensdag 23 oktober

Op woensdag 23 oktober was er weer een Oranjerie Kidsclub. Er waren échte reptielen in het winkelcentrum waar je naar kon kijken, ze aan kon raken en - voor de echte waaghalzen - zelfs vast kon houden! Ook was het WNF aanwezig. Naast dat je er terecht kon voor informatie over de WNF Rangers kregen kinderen stoere WNF tatoeages en kon je knuffelen met de WNF panda!

Niet alleen op deze woensdag maar tijdens de gehele herfstvakantie was er extra veel pret voor kids in Winkelcentrum Oranjerie. Kinderen konden de hele week een speurtocht doen door het winkelcentrum op zoek naar stoere dieren!

19 oktober t/m 27 oktober

De herfstvakantie was de Ontdekweek in Winkelcentrum Oranjerie. Gedurende de gehele week konden kinderen een speurtochtkaart ophalen bij ANWB, Name It of Bever en een speurtocht doen door het winkelcentrum. In alle deelnemende winkels zat een dier verstopt. Op de kaart kon worden ingevuld welk dier zich waar schuil hield.

Alle dieren gevonden? Dan maakte je kans op super coole prijzen! Zoals een rugzak, cadeaubonnen, kaartjes voor de Efteling en nog veel meer! Houdt je mail in de gaten want binnenkort wordt bekend wie de winnaars zijn!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details