27 augustus – Bloeiend! festival

27 augustus – Bloeiend! festival

 

Op koopzondag 27 augustus treden de drie Apeldoornse Jeugdorkesten Speelgroep, jong Apeldoorns Jeugdorkest (jAJO) en het Apeldoorns Jeugdorkest (AJO) gezamenlijk op in winkelcentrum Oranjerie.  De openbare repetitie van de orkesten vindt plaats tijdens ”Bloeiend” festival van Gigant, markant in cultuur. Vanaf 12.00 uur starten er op diverse locaties in Apeldoorn verschillende activiteiten. De orkesten maken muziek onder leiding van dirigent Rob Kaptein; ook het publiek kan meedoen!

De orkesten bestaan uit jonge muzikanten uit Apeldoorn en omstreken die graag meer willen doen met muziek dan in hun eentje spelen. In een orkest spelen maakt muziek maken nog veel leuker, geeft extra uitdagingen en een heel andere beleving van muziek. Bij de Apeldoornse Jeugdorkesten gaan samen leren, samen muziek maken, plezier en gezelligheid hand in hand. Het repertoire is veelzijdig en gevarieerd; naast bekende klassieke stukken (van Mozart, Schubert, Tsjaikovski) spelen we gave soundtracks, bijvoorbeeld James Bond of Pirates of the Caribbean. Deze veelzijdigheid maakt het voor iedereen een feest!

Bij de openbare repetitie van het AJO en jAJO zijn we voor deze gelegenheid aangevuld met musici uit het landelijk opererende, in Apeldoorn gevestigde, JeugdOrkest Nederland (JON). www.jeugdorkest.nl.

We laten zien hoe leuk en inspirerend het is om als groep actief met muziek bezig te zijn, onder leiding van onze bevlogen en ambitieuze dirigent Rob Kaptein. En deze keer kan ook het publiek actief meedoen… Ons motto is dan ook: Muziek maken doe je samen!

WINKELCENTRUM ORANJERIE APELDOORN

MIDDEN IN HET WINKELHART VAN APELDOORN! ORANJERIE 265, 7311 WL APELDOORN