3D straatkunstenaars in winkelcentrum oranjerie

3D straatkunstenaars in winkelcentrum oranjerie

Bekende straatkunstenaars creërden begin september in de Oranjerie een zomers 3D kunstwerk. Het plein in ons winkelcentrum werd door Remko van Schaik en Ruben Poncia omgetoverd in tropische oase.

In lijn met het thema was er ook een demonstratie met een opstelling van wel twaalf 3D printers door Studio van Pampus en werden er goodies live geprint voor het publiek. Het 3D kunstwerk en de making of is door honderden bezoekers bewonderd. Bezoekers konden op de foto in het 3D kunstwerk en maakten met de mooiste foto kans op een uniek aluminium kunstwerk t.w.v. €400 aangeboden door Aluminiumkunst.nl. Hierboven de prijswinnende foto.

Naast een gevarieerd winkelaanbod bruist het winkelcentrum van de activiteiten met onder meer optredens, modeshows & themaweekenden. Hou dus de website in de gaten om op de hoogte te blijven van komende evenementen en activiteiten. Wil je niet wachten? Kom gerust shoppen & bij één van de gezellige horeca-gelegenheden uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje. Graag tot snel!

WINKELCENTRUM ORANJERIE APELDOORN

MIDDEN IN HET WINKELHART VAN APELDOORN! ORANJERIE 265, 7311 WL APELDOORN