Winkelcentrum Oranjerie ondergaat op dit moment een flinke renovatie. Het centrum gaat flink op de schop en wordt helemaal in een eigentijds jasje gestoken. Zo creëren we nieuwe entrees, roltrappen en liften om het winkelen nóg meer comfortabel te maken. Ook vestigen er meer horecagelegenheden zodat je tijdens het shoppen lekker kunt genieten van een lunch of een borrel.

Met de komst van TK Maxx en Mango krijgt ook het winkelaanbod een flinke oppepper. We kijken er dan ook naar uit om meer toonaangevende merken in Oranjerie te verwelkomen. Alle winkels blijven tijdens de verbouwing gewoon geopend.

Faciliteiten

TOILETTEN

In het winkelcentrum zijn er toiletten aanwezig, ook voor invaliden.*

Tijdens de renovatie is het tijdelijk niet mogelijk gebruik te maken van de toiletten in het winkelcentrum. Tot de nieuwe openbare toiletten geplaatst zijn, verwijzen we je graag naar de HEMA. Deze zijn ook bereikbaar via (de nieuwe roltrappen van) de Oranjerie.

GEVONDEN VOORWERPEN

Wanneer u iets heeft verloren dan kunt u kijken bij het informatiepunt bij de toiletten of daar uw voorwerp naartoe is gebracht.
Wanneer u iets heeft gevonden dan kunt u dit ook bij het informatiepunt afgeven.

ROLSTOEL TOEGANKELIJK

In het winkelcentrum is er een lift aanwezig zodat u de parkeergarage en beide etages kunt bereiken.

PARKEERGARAGE

Winkelcentrum Oranjerie beschikt over een eigen parkeergarage (530 plaatsen). De ingang van de parkeergarage zit aan de Nieuwstraat. Via de verschillende aanrijroutes wordt de parkeergarage aangegeven, waarbij ook vermeld staat of er nog plaatsen vrij zijn.

De parkeergarage is in beheer van Q park.
Heeft u vragen over het parkeren dan kunt u contact opnemen met Q park.

Inrijden:
Ma 07.00-19.00
Di 07.00-19.00
Wo 07.00-19.00
Do 07.00-22.00
Vr 07.00-19.00
Za 07.00-19.00
Zo gesloten

Uitrijden:
24 uur per dag, 7 dagen per week.

Als de parkeergarage vol is:
Er zijn nog andere parkeergarages in het centrum van Apeldoorn op loopafstand van de Oranjerie waar u gebruik van kunt maken:
• Parkeergarage Museum-Centrum (600 plaatsen)
• Parkeergarage Marktplein (660 plaatsen)
• Parkeergarage Koningshaven-Centrum (500 plaatsen)

Van alle leuke evenementen en acties in Oranjerie!