Oranjerie op de schop!

Het is zover, de verbouwing van winkelcentrum Oranjerie gaat van start. De komende periode gaat het centrum flink op de schop en wordt het in een eigentijds jasje gegoten. Zo creëren we nieuwe entrees, roltrappen en liften om het winkelen nóg meer comfortabel te maken. Ook vestigen er meer horecagelegenheden zodat je tijdens het shoppen lekker kunt genieten van een lunch of een borrel.

Met de komst van TK Maxx en Mango krijgt ook het winkelaanbod een flinke oppepper. We kijken er dan ook naar uit om meer toonaangevende merken in Oranjerie te verwelkomen. Alle winkels blijven tijdens de verbouwing gewoon geopend.

Lees hieronder de updates!

Rondom het verbouwingsthema worden allerlei events en activiteiten georganiseerd. Op de hoogte blijven van alles rondom de verbouwing? Houd dan deze website en social media in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

We ontvangen graag je feedback. Klik hier om je feedback te geven!

FEBRUARI: verbouwing gestart!

In februari is er gestart met de grootschalige verbouwing waarbij we alles in het werk stellen om jullie als consument er zo min mogelijk last van te laten ondervinden. Op het middenplein staat inmiddels een grote wand die stof en lawaai tegenhoudt zodat je als consument gewoon lekker kunt blijven winkelen.

Alle winkels blijven gedurende de gehele verbouwing gewoon geopend. Wel kan het zo zijn dat er tijdelijk enkele winkels een andere locatie krijgen. Hier houden we je van op de hoogte!

MAART: nieuwe locaties

Alle winkels blijven geopend en dat betekent dat een aantal winkels tijdelijk een nieuwe locatie hebben gekregen binnen de Oranjerie. Het gaat om de volgende winkels die zich op de begane grond bevinden:

- New Yorker naar nr 26
- Noppies naar nr 28
- Just a Joke naar nr 29

In loop van de verbouwing zullen er nog enkele winkels zijn die een andere locaties krijgen. Houd deze pagina daarom goed in de gaten.

Van alle leuke evenementen en acties in Oranjerie!


Koopzondag!